Kinderfeest

Wat we doen: Clown Olivier maakt van uw feest een magisch spektakel. Hij animeert jong en oud en zet het feestvarken extra in de kijker. Deze formule is enkel geschikt voor een verjaardagsfeest of een communie- of lentefeest.

Duur: Tussen de 60 en 90 minuten, naargelang het aantal aanwezigen.

Meer info: De kinderen mogen rond clown Olivier gaan zitten. Wat zit er allemaal in zijn koffers? Clown Olivier laat zijn beste kunsten zien. Vervolgens mogen de kinderen zelf aan de slag met de circusmaterialen. Clown Olivier leert hen de kneepjes van jongleren, kunsten met de diabolo, begeleidt hen op evenwichtssteps, enz…

Als de kinderen uitgespeeld zijn, krijgt het feestvarken een schitterende kroon van ballonnen. Daarna mogen alle kinderen aanschuiven en kiezen uit een prachtige ballonfiguur.

Tussen al het gespeel door, grimeert Rinkeltje de kinderen bun gezicht in een prachtig dier, sprookjesfiguur of superheld! Rinkeltje kan ook toveren met glittertattoo’s. *Rinkeltjeis een extra optie die u kunt bijboeken naar wens.

Magische zeepbellen: Clown Olivier kan ook zijn zeepsop-spullen meebrengen naar uw kinderfeest! Met het materiaal kunnen zowel klein als groot zelfstandig aan de slag en maken ze gemakkelijk grote tot reuzegrote zeepbellen.

Aantal kinderen: Maximum 18 kinderen (meerprijs boven de 18 kinderen)

Prijzen:
Clown Olivier: 150 euro
Rinkeltje: 50 euro
Magische zeepbellen: 25 euro
Prijzen zijn exclusief vervoerskosten. Binnen een straal van 20 km rond Antwerpen betaalt u niets extra. Buiten Antwerpen betaalt u 0,45 cent per kilometer heen en terug.

Praktisch: Clown Olivier heeft een ruimte nodig van 4x3m.
Rinkeltje heeft een tafel nodig van 1x1m en minimaal 70 cm hoog.
Kan binnen en buiten. Niet in regenweer.
De magische zeepbellen kunnen enkel buiten.

Leeftijd: Deze formule is het beste geschikt vanaf 5 jaar.

slinger A kleur 21

Lieve Clown Olivier & Rinkeltje
Maken jullie van mijn feest ook iets magisch?

Hopelijk zie ik jullie snel!
Lieve groetjes XXX

10 + 4 =