Kinderfeest

Wat we doen: Clown Olivier maakt van uw feest een magisch spektakel. Hij animeert jong en oud en zet het feestvarken extra in de kijker. Wij bieden totaalpakketten aan waardoor de kinderen van een gevarieerd aanbod kunnen genieten en er voor ieder kind iets is dat aanspreekt. Een combinatie van zelf interactief bezig zijn en rustigere momenten. Deze formules zijn enkel geschikt voor een verjaardagsfeest of een communie- of lentefeest. 
Aantal kinderen: Maximum 14 kinderen (per extra kind komt er 7 euro bij)
Vanaf welke leeftijd: Vanaf 4 jaar (2de kleuterklas) is de ideale leeftijd om Clown Olivier te boeken 
Vervoerskosten: Prijzen zijn exclusief vervoerskosten (0,45euro/km heen-en-terug) Binnen een straal van 15km rond Brecht rekenen wij niets extra aan. Wij berekenen via google maps de vervoerskosten.

*Zoekt u een fotograaf voor uw communie? Klik dan zeker ook door naar onze pagina ‘Partners’

 

Pakketten en Prijzen
Pakket 1 Circusanimatie en ballonanimatie
Duur: 75 minuten
Prijs: 180 euro

Meer info: De kinderen mogen rond clown Olivier gaan zitten. Wat zit er allemaal in zijn koffers? Clown Olivier laat zijn beste kunsten zien. Vervolgens mogen de kinderen zelf aan de slag met de circusmaterialen. Clown Olivier leert hen de kneepjes van jongleren, kunsten met de diabolo, begeleidt hen op evenwichtssteps, enz…  

Als de kinderen uitgespeeld zijn, krijgt het feestvarken een schitterende kroon van ballonnen. Daarna mogen alle kinderen aanschuiven en kiezen uit een prachtige ballonfiguur.

 

Pakket 2 Circusanimatie en ballonanimatie in combinatie met de reuzenzeepbellen
Duur: 90 minuten
Prijs: 230 euro 

Meer info: Zie pakket 1
Clown Olivier heeft ook zijn reuzenzeepbellen meegebracht. De kinderen mogen rond hem gaan zitten en kijken hoe clown Olivier de grootste bellen maakt. Daarna mogen de kinderen het zelf uitproberen.
**Bij slecht weer laat clown Olivier zien welke leuke trucjes je allemaal met het magische zeepsop kan doen. De kinderen worden hierbij betrokken. 

 

Pakket 3 Circusanimatie en ballonanimatie in combinatie met Rinkeltje Kindergrime
Duur: 90 minuten
Prijs: 230 euro 

Meer info: Zie pakket 1
Rinkeltje grimeert de mooiste figuren op gezichtjes. Voor diegenen die dit niet zo graag hebben, is een tattoo op de arm ook mogelijk. De materialen zijn getest en goedgekeurd, van een professioneel merk en afwasbaar met water.  

 

Pakket 4 Circusanimatie en ballonanimatie in combinatie met de reuzenzeepbellen en Rinkeltje Kindergrime
Duur: 90 minuten
Prijs: 245 euro 

 

Meer info: Zie pakket 2 en 3

 

 

 

slinger A kleur 21

Lieve Clown Olivier & Rinkeltje
Maken jullie van mijn feest ook iets magisch?

Hopelijk zie ik jullie snel!
Lieve groetjes XXX

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • Vul voor een kinderfeest (tot 14 kinderen) in welke formule u wenst. Vul voor uw evenement in om hoeveel kinderen het gaat en hoeveel uur u animatie wenst te boeken. Zo kunnen wij de beste prijsofferte opmaken.