Events

Wat we doen: Wilt u uw evenement iets extra geven? Boek ons dan snel en breng de magie naar buiten!
Deze formule is enkel geschikt voor randanimatie tijdens een evenement, een bedrijfsfeest, Sinterklaas, paas of kerstfeest, een schoolfeest, een brunch, een jubileum, een receptie, een buurtfeest.

 

Meer info
Circusanimatie: We leren vrijblijvend circustechnieken aan, aan groepen tot 40 kinderen en of volwassenen tegelijkertijd. Iedereen oefent op eigen niveau en wordt zo individueel mogelijk begeleid. Wenst u enkel een circuskoffer te huren zonder clown Olivier? Klik dan op verhuur.

Praktisch: kan binnen en buiten. Bij regenweer binnen.
Clown Olivier heeft een afgebakende ruimte nodig van 10x10m.
Kan doorlopend of per groep via een doorschuifsysteem. 

Leeftijd: Vanaf 6 jaar.

 

Ballonanimatie: Elk kind krijgt een prachtige ballonfiguur naar keuze. Ballonfiguren kunnen ook in thema gemaakt worden. Mail voor de mogelijkheden! 

Praktisch: Kan binnen en buiten. Bij regenweer binnen.Aanschuiven in een rij.
Leeftijd: Vanaf 4 jaar

 

Kindergrime of glittertattoo’s: Rinkeltje maakt de mooiste tekeningen op het gezicht, de hand, arm of voet. Wilt u Rinkeltje boeken voor uw evenement? Maak dan uw keuze:
Kindergrime: Tekening op het gezicht, hand of arm. Op waterbasis, af te wassen met water.
Glittertattoo: Tattoo met glitters. Blijft minstens drie dagen zichtbaar. 
* Voor grote evenementen is het mogelijk iemand extra te voorzien voor grime of glittertattoo’s of als u beide tegelijkertijd wil aanbieden op uw evenement (aparte facturatie of vrijwilligersvergoeding), wij regelen de contacten zodat u niet zelf iemand extra hoeft te zoeken.

Praktisch: Kan binnen of buiten. Bij regen binnen of overdekt.
Aanschuiven in een rij.
Rinkeltje heeft een tafel nodig van 1x1m en minstens 70cm hoog.

 

Magische zeepbellen: Maak de mooiste zeepsop-bellen. Met het materiaal kunnen zowel klein en groot zelfstandig aan de slag en maken ze gemakkelijk grote tot reuzegrote zeepbellen. Het materiaal blijft gedurende de periode dat u Clown Olivier of Rinkeltje geboekt hebt voor uw evenement beschikbaar. Wenst u enkel de materialen te huren zonder clown Olivier of Rinkeltje? Klik dan op verhuur. 

Praktisch: Voor buiten.
25 stokken om zeepbellen te maken incl. 5 liter zeepsop en bakjes om het zeepsop in te verdelen. Met 10 liter zeepsop kan er ongeveer 1u intensief gespeeld worden.

 

*Voor uw evenement maken wij een prijsofferte, naargelang het aantal uren en hoeveel animatie u boekt kunnen de prijzen variëren. 

 

 

 

slinger A kleur 21

Lieve Clown Olivier & Rinkeltje
Maken jullie van mijn feest ook iets magisch?

Hopelijk zie ik jullie snel!
Lieve groetjes XXX

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • Vul voor een kinderfeest (tot 14 kinderen) in welke formule u wenst. Vul voor uw evenement in om hoeveel kinderen het gaat en hoeveel uur u animatie wenst te boeken. Zo kunnen wij de beste prijsofferte opmaken.