Events

Wat we doen: Wilt u uw evenement iets extra geven? Boek ons dan snel en breng de magie naar buiten!
Deze formule is enkel geschikt voor randanimatie tijdens een evenement, babyborrel, bedrijfsfeest, Sinterklaas-, paas- of kerstfeest, schoolfeest, brunch, jubileum, receptie, buurtfeest,…

*Voor een correcte prijsopgave weten wij graag het aantal uur dat u animatie wenst, welke animatie(s) u wenst te boeken en een richtlijn van het aantal aanwezige bezoekers/kinderen.

*Zoekt u een fotograaf voor uw feest? Klik dan zeker ook door naar onze pagina ‘Partners’

 

Meer info
Circusanimatie: We leren vrijblijvend circustechnieken aan, aan groepen tot 40 kinderen en of volwassenen tegelijkertijd. Iedereen oefent op eigen niveau en wordt zo individueel mogelijk begeleid. Wenst u enkel een circuskoffer te huren zonder clown Olivier? Klik dan op verhuur.

Praktisch: kan binnen en buiten. Bij regenweer binnen.
Clown Olivier heeft een afgebakende ruimte nodig van 10x10m.
Kan doorlopend of per groep via een doorschuifsysteem.  

Leeftijd: Vanaf 6 jaar. 

Ballonanimatie: Elk kind krijgt een prachtige ballonfiguur naar keuze. Ballonfiguren kunnen ook in thema gemaakt worden. Mail voor de mogelijkheden!  

Praktisch: Kan binnen en buiten. Bij regenweer binnen.Aanschuiven in een rij.
Leeftijd: Vanaf 4 jaar 

Kindergrime of glittertattoo’s: Rinkeltje maakt de mooiste tekeningen op het gezicht, de hand, arm of voet. Wilt u Rinkeltje boeken voor uw evenement? Maak dan uw keuze:
Kindergrime: Tekening op het gezicht, hand of arm. Op waterbasis, af te wassen met water.
Glittertattoo: Tattoo met glitters. Blijft minstens drie dagen zichtbaar. 
* Voor grote evenementen is het mogelijk iemand extra te voorzien voor grime of glittertattoo’s of als u beide tegelijkertijd wil aanbieden op uw evenement (aparte facturatie of vrijwilligersvergoeding), wij regelen de contacten zodat u niet zelf iemand extra hoeft te zoeken.
 

Praktisch: Kan binnen of buiten. Bij regen binnen of overdekt.
Aanschuiven in een rij.
Rinkeltje heeft een tafel nodig van 1x1m en minstens 70cm hoog. 

Magische zeepbellen: Maak de mooiste zeepsop-bellen. Met het materiaal kunnen zowel klein en groot zelfstandig aan de slag en maken ze gemakkelijk grote tot reuzegrote zeepbellen. Het materiaal blijft gedurende de periode dat u Clown Olivier of Rinkeltje geboekt hebt voor uw evenement beschikbaar. Wenst u enkel de materialen te huren zonder clown Olivier of Rinkeltje? Klik dan op verhuur. 

Praktisch: Voor buiten.
25 stokken om zeepbellen te maken incl. 5 liter zeepsop en bakjes om het zeepsop in te verdelen. Met 10 liter zeepsop kan er ongeveer 1u intensief gespeeld worden.

 

*Voor uw evenement maken wij een prijsofferte, naargelang het aantal uren en hoeveel animatie u boekt kunnen de prijzen variëren. 

 

 

 

 

 

 

 

slinger A kleur 21

Lieve Clown Olivier & Rinkeltje
Maken jullie van mijn feest ook iets magisch?

Hopelijk zie ik jullie snel!
Lieve groetjes XXX

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • Vul voor een kinderfeest (tot 14 kinderen) in welke formule u wenst. Vul voor uw evenement in om hoeveel kinderen het gaat en hoeveel uur u animatie wenst te boeken. Zo kunnen wij de beste prijsofferte opmaken.